KOGELWEREND STAAL FB4

Het beste resultaat kunt u boeken met Kogelwerendedeuren van”Skydas”. ( Skydas betekent pantser ) Het betreft een optimaal beveiligde stalen Kogelwerendedeur dankzij een intelligent ontwerp. Het stalen frame is echter voorzien van houten panelen naar uw keuze en zo oogt uw deur als elke andere, maar het is een Kogelwerende veiligheidsdeur.

Kogelwerendheid volgens klasse FB4 of FB6 NS (EN 1522-1) we maken kogelwerende deuren ook met lichtgewicht materialen die ook in auto’s en helicopters toegepast worden.

Kogelwerendedeuren van “Skydas” zijn uitvoerig getest en bieden gegarandeerd de veiligheid die u zoekt voor vrijwel elke locatie. Informeer vandaag nog en laat uw huis goed beveiligen.

De kogelwerende deuren van Skydas beschermen mensen en waardevolle zaken op betrouwbare wijze tegen kogels. Ze hebben een multiplex kern met aan beide zijden een staalplaat van 2 millimeter. Ook het kozijn is voorzien van staalinlage. Hierdoor hebben deze deuren een kogelwerende werking die voldoet aan klasse FB4 voor niet-automatische handvuurwapens, zoals een kaliber .44 Magnum

Onze beveiligingsspecialisten adviseren U graag naar de ongekende mogelijkheden in model, maat, kleur en beveiligingsklasse.

Veiligheidsdeuren met beveiligheidsniveau 4 bieden extra zware beveiliging voor locaties met een hoge kans op inbraak. Het model bevat een gepatenteerde metalen constructie die voor extra rigiditeit en weerstand staat.

Tevens kan deze deur als kogelwerende deur (FB4) of (FB6) worden uitgevoerd. Uitstekende geluidsisolatie, zowel vuur- als kogelbestendig – deze deur is alles wat u nodig heeft om uw huis ondoordringbaar te maken.

TECHNISCHE INFORMATIE

 • Specificatie geluidsisolatie

  45 dB Rw (C;Ctr)

 • Specificatie thermische transmissie (warmte/koude)

  1,5 W (m2-K)

 • Weerstand tegen inbraak (beveiligingsniveau)

  ENV 1627
  WK4 Klasse 4

 • Weerstand tegen herhaaldelijk openen en sluiten

  200 000 cycles

 • Weerstand tegen zware wind

  Klasse C3

 • Specificatie luchtdichtheid

  Klasse 3

 • Specificatie waterdichtheid

  Klasse 1A

 • Weerstand tegen vuur

  EI EI45

 • Weerstand tegen kogels

  Klasse 4

GERELATEERDE PRODUCTEN

kogelwerende veiligheidsdeur Apeldoorn
DEUREN VOOR MEER VEILIGHEID

VEILIGHEIDSDEUREN

veiligheidsdeur Den Haag ambassade
INTERESSE IN KOGELWEREND?

KOGELWERENDEDEUREN

veiligheidsdeur wk4
HEEFT U AL EEN VEILIGHEIDSDEUR?

SAFEROOM