KOGELWEREND GLAS

Uw deur is vaak de zwakste schakel in de beveiliging van uw huis, en de meeste inbrekers zijn hier maar al te bewust van. Toch kan ook uw deur optimaal beveiligd worden.

Het beste resultaat kunt u boeken met Kogelwerendedeuren van”Skydas”. ( Skydas betekent pantser ) Het betreft een optimaal beveiligde stalen Kogelwerendedeur dankzij een intelligent ontwerp. Het stalen frame is echter voorzien van houten panelen naar uw keuze en zo oogt uw deur als elke andere, maar het is een Kogelwerende veiligheidsdeur.

Kogelwerendheid volgens klasse FB4 of FB6 NS (EN 1522-1) we maken kogelwerende deuren ook met lichtgewicht materialen die ook in auto’s en helicopters toegepast worden.

Deze Kogelwerendedeuren voldoen aan het hoge niveau van de Europeese beveiligingsnorm, en zullen niet alleen uw huis beschermen tegen kogels en inbraak, maar tevens tegen brand en geluid van uw directe omgeving.

Kogelwerendedeuren van “Skydas” zijn uitvoerig getest en bieden gegarandeerd de veiligheid die u zoekt voor vrijwel elke locatie. Informeer vandaag nog en laat uw huis goed beveiligen.

null
null

BRANDWEREND

De deuren van Saferoom zijn brandwerend b1&b2.
null
null

VEILIGHEID

De deuren van Saferoom zijn inbraakwerend.
null
null

GEWELD

De deuren van Saferoom zijn bestand tegen grof geweld.

ISOLATIE

De deuren van Saferoom zijn isolerend onder de Europese beveiliginsnorm.

GELUID

De deuren van Saferoom zijn isolerend tegen geluiden.
null

KOGELWEREND GLAS BR2

This is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

null

KOGELWEREND GLAS BR3

This is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

null

KOGELWEREND GLAS BR4

This is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

null

KOGELWEREND GLAS BR6

This is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

SAFEROOM

AFSPRAAK

Graag maken wij u geheel vrijblijvend een offerte op maat,
indien u ons een foto van de bestaande deur kunt mailen dan kunnen we u alvast een offerte maken, omdat onze panelen van hout zijn kunnen we deze bewerken en kunnen ze er optisch net zo uitzien als de deur die u nu heeft

INMETING

Nadat we een afspraak gemaakt hebben kom ik bij u op locatie inmeten en over de details met u overleggen

PRODUCTIE

Elke deur is voor ons een custom made project waarvan we eerst nog een detail tekening maken, hierna beginnen we met de productie deze duurt ongeveer 6 weken

INSTALLATIE

Elke veiligheidsdeur van ons wordt verpakt in een sterke houten krat zodat beschadigingen niet voorkomen, de installatie kan door ons gedaan worden wij hebben vakkundige specialisten echter het is ook mogelijk om de installatie door uw aannemer of timmerbedrijf te doen eventueel met onze support. Wij werken uitsluitend rechtstreeks en niet via tussen handelaren of webshops

ONLINE SHOWROOM

SAFEROOM DEUREN